



## UNIDROIT Working Group on International Investment Contracts

*Fourth session (hybrid)* Rome, 25-27 November 2024 UNIDROIT 2024 Study 50-IIC – W.G. 4 – Doc. 1 English only August 2024

EN

# ANNOTATED DRAFT AGENDA

- 1. Opening of the session and welcome
- 2. Adoption of the agenda and organisation of the session
- 3. Adoption of the Summary Report of the third session (Study L-IIC W.G. 3 Doc. 7)
- 4. Update on intersessional work and developments since the third Working Group session
- 5. Consideration of work in progress
  - a) Draft proposals of the Subgroups and draft structure of the future instrument
  - b) Feedback from the Consultative Committee
  - c) Other matters identified by the Secretariat
- 6. Organisation of future work
- 7. Any other business
- 8. Closing of the session

## ANNOTATIONS

#### Item No. 1 Opening of the session and welcome

1. The fourth Working Group session will take place on **25**, **26**, **and 27 November 2024**.

2. The meeting will be held at the seat of UNIDROIT (Via Panisperna 28 – Rome, Italy).

3. Experts are encouraged to attend in person, though remote participation via Zoom will be possible. A link to join the session remotely will be sent prior to the meeting. There will be an opportunity to test the connection prior to the start of the session.

4. The Chairs will open the session on **Monday 25 November at 11:30 CET**.

#### Item No. 2 Adoption of the agenda and organisation of the session

5. It is proposed that discussions be held as per the below tentative timetable. The Chairs may propose adjustments to this tentative timetable and decide on the order of the discussions.

### Monday 25 November

Opening and 1 <sup>st</sup> Discussion	<b>11:30</b> - 13:30 CET	120 minutes
Lunch	13:30 - 14:30 CET	60 minutes
(a light lunch will be served at the Institute	)	
2 <sup>nd</sup> Discussion	14:30 - 16:00 CET	90 minutes
Coffee break	16:00 - 16:15 CET	15 minutes
3 <sup>rd</sup> Discussion	16:15 - <b>17:30</b> CET	75 minutes
av 26 November		

## **Tuesday 26 November**

1 <sup>st</sup> Discussion	<b>09:30</b> - 11:15 CET	105 minutes
Coffee break	11:15 - 11:30 CET	15 minutes
2 <sup>nd</sup> Discussion	11:30 - 13:00 CET	90 minutes
Lunch	13:00 - 14:30 CET	90 minutes
3 <sup>rd</sup> Discussion	14:30 - 16:00 CET	90 minutes
Coffee break	16:00 - 16:15 CET	15 minutes
4 <sup>th</sup> Discussion	16:15 - <b>17:30</b> CET	75 minutes

#### Wednesday 27 November

1 <sup>st</sup> Discussion	<b>09:30</b> – 11:15 CET	105 minutes
Coffee break	11:15 - 11:30 CET	15 minutes
2 <sup>nd</sup> Discussion	11:30 - 13:00 CET	90 minutes
Lunch	13:00 - 14:00 CET	60 minutes
3 <sup>rd</sup> Discussion and	14:00 - <b>15:30</b> CET	90 minutes
Closing		

## Item No. 6 Organisation of future work

6. The fifth session of the Working Group will be held <u>from 2 to 4 April 2025 in Paris</u> (venue tbc). The continuation of the very fruitful intersessional work is strongly suggested, through the organisation of virtual intersessional meetings. In addition, the Working Group may wish to consider establishing a Drafting Committee to advance the work in preparation of the fifth Working Group session.