



# EN

### UNIDROIT Working Group on International Investment Contracts

*Third session (hybrid)* Rome, 3-5 June 2024 UNIDROIT 2024 Study 50-IIC – W.G. 3 – Doc. 1 English only May 2024

## ANNOTATED DRAFT AGENDA

- 1. Opening of the session and welcome
- 2. Adoption of the agenda and organisation of the session
- 3. Adoption of the Summary Report of the second session (Study L-IIC W.G. 2 Doc. 9)
- 4. Update on intersessional work and developments since the second Working Group session
- 5. Consideration of work in progress
  - a) Reports of the Subgroups
  - b) Other matters identified by the Secretariat
- 6. Organisation of future work
- 7. Any other business
- 8. Closing of the session

#### ANNOTATIONS

#### Item No. 1 Opening of the session and welcome

1. The third Working Group session will take place on **3**, **4 and 5 June 2024**.

2. The meeting will be held at the premises of UNIDROIT at Via Panisperna 28 – Rome (Italy).

3. Experts are encouraged to consider attending in-person, while remote participation via Zoom will be possible. A link to join the session remotely will be sent to virtual attendees prior to the meeting. There will be an opportunity to test the connection before the beginning of the meeting.

4. The Chairs of the Working Group, Ms Maria Chiara Malaguti and Mr Eduardo Silva Romero, will open the session on **Monday 3 June at 11:30 CEST**.

#### Item No. 2 Adoption of the agenda and organisation of the session

5. It is proposed that discussions be held as per the below tentative timetable. The Chairs may propose adjustments to this tentative timetable and decide on the order of the discussions.

#### Monday 3 June

	Opening and 1 <sup>st</sup> Discussion	11:30 - 13:30 CEST	120 minutes	
	Lunch	13:30 - 14:30 CEST	60 minutes	
	2 <sup>nd</sup> Discussion	14:30 - 16:00 CEST	90 minutes	
	Coffee break	16:00 - 16:15 CEST	15 minutes	
	3 <sup>rd</sup> Discussion	16:15 - <b>17:30</b> CEST	75 minutes	
Tuesday 4 June				
	1 <sup>st</sup> Discussion	<b>09:30</b> - 11:15 CEST	105 minutes	
	Coffee break	11:15 - 11:30 CEST	15 minutes	
	2 <sup>nd</sup> Discussion	11:30 - 13:00 CEST	90 minutes	
	Lunch			
	(a light lunch will be	13:00 - 14:00 CEST	60 minutes	
	served at the Institute)			
	3 <sup>rd</sup> Discussion	14:00 - 16:00 CEST	120 minutes	

#### Wednesday 5 June

Coffee break

4<sup>th</sup> Discussion

1 <sup>st</sup> Discussion	<b>09:30</b> – 11:15 CEST	105 minutes
Coffee break	11:15 - 11:30 CEST	15 minutes
2 <sup>nd</sup> Discussion	11:30 - 13:00 CEST	90 minutes
Lunch	13:00 - 14:00 CEST	60 minutes
3 <sup>rd</sup> Discussion	14:00 - <b>15:30</b> CEST	90 minutes

16:00 - 16:15 CEST

16:15 - **17:30** CEST

15 minutes

75 minutes

#### Item No. 6 Organisation of future work

6. It is suggested that the fourth session of the Working Group be held between 25-27 November 2024 at the premises of UNIDROIT in Rome. The continuation of the very fruitful intersessional work by the Subgroups is strongly suggested as a way to facilitate the advancement of the work in preparation of the fourth Working Group session.